TOEGANGSCONTROLE

Een toegangscontrolesysteem is van groot belang voor kleine en grote bedrijven en organisaties. Het precies weten wie, waar en wanneer naar binnen mag in een gebouw is natuurlijk van cruciaal belang om de veiligheid van werknemers en bezoekers te waarborgen.

Identificatie
Wij adviseren u graag over de verschillende toegangscontrolesystemen. Daarbij kijken we ook welk identificatiemiddel bijvoorbeeld pincode, toegangspas of mobiele telefoon, het best past bij het risicoprofiel uw organisatie.

Natuurlijk wilt u dat uw bedrijfsgebouw zo toegankelijk en uitnodigend mogelijk is, en dat uw werknemers en bezoekers zich vrij door uw gebouw kunnen bewegen. Maar aan de andere kant wilt u ook een maximale bescherming tegen onbevoegde indringers.

Overzicht houden
Met een toegangscontrolesysteem houdt u overzicht. Zo weet u precies hoeveel personen er in het bedrijfsgebouw zijn en waar zij zich bevinden. Bij noodsituatie is dit van essentieel belang. Het kan zelf levens redden!

Onderhoud
Om de continuïteit en een storingsvrije werking van het toegangscontrolesysteem te waarborgen is het aan te bevelen een onderhoudscontract aan te gaan. Binnen het contract wordt het systeem periodiek gecontroleerd en waar noodzakelijk opnieuw afgesteld. Zo garanderen wij een goede werking.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Belt u dan eens met 0317-424797 of vul het aanvraagformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie.
Waarom Sta-beveiliging

EN50131 Grade 2 en 3 systemen
Professionele en vakkundige installatie
24-uurs service & onderhoud
Uitsluitend REQ gecertificeerde producten