INBRAAKBEVEILIGING

Het bewaken van onze eigendommen wordt steeds meer van belang in onze samenleving. Gelukkig hebben we daar tegenwoordig tal van elektronische hulpmiddelen voor.

Als VEB-erkend beveiligingsbedrijf zijn wij  gespecialiseerd in het elektronisch beveiligen van woningen, bedrijven en instellingen en leveren betaalbare oplossingen in elektronische beveiliging. 

Waarom een alarmsysteem?
Een alarmsysteem signaleert en detecteert een inbraak of een poging daartoe in een vroeg stadium en helpt daarbij om eventuele schade tot een minimum te beperken. Daarbij zorgt een alarmsysteem er voor dat u zich in uw eigen omgeving veiliger voelt.

Onze alarmsystemen zijn geschikt voor woningen, bedrijven en instellingen, zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van geavanceerde technologie. 
De beveiligingssystemen die wij toepassen zijn flexibel toepasbaar en zeer eenvoudig in gebruik. 

Bedienen met app
Doordat het alarmsysteem wordt gekoppeld met het internet, heeft u als gebruiker de mogelijkheid om met een  app op een Smartphone het systeem te bedienen. Met de app kunt u het systeem o.a. in- en uitschakelen, alarmmeldingen ontvangen, status van het systeem opvragen en nog veel meer, zelfs vanaf uw vakantieadres.

Daarnaast is er een breed aanbod van strakke moderne detectoren zoals een bewegingsmelder voor ruimtebeveiliging, magneetcontacten voor ramen en deuren of een optische rookmelder.

Alarmcentrale
Sluit u uw alarmsysteem aan bij onze Particulier Alarmcentrale SMC, dan blijft een alarmmelding nooit onopgemerkt. De centralisten staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar om bij een alarmmelding direct actie te ondernemen, volgens een afgesproken protocol.

Wij werken volgens de Verbeterde Risicoklassenindeling 2.0 (VRKI)

Wat is de VRKI?
De VRKI 2.0 is een instrument om het inbraakrisico van woningen en bedrijfspanden te bepalen (deel A). Aan de hand van het inbraakrisico wordt vastgesteld welke beveiligingsmaatregelen (deel B) nodig zijn. De VRKI 2.0 speelt een belangrijke rol bij het ontwerpen, opleveren en onderhouden van (gecertificeerde) beveiligingssystemen.

Verzekeringseis
Wanneer de aanleg van een alarmsysteem een eis is van de verzekeringsmaatschappij, dan moet het systeem voldoen aan een aantal eisen. Hiervoor wordt als eerste een intakeformulier opgesteld. Aan de hand van dit formulier maken wij een beveiligingsplan en offerte. 

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Belt u dan eens met 0317-424797 of vul het aanvraagformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie.
Waarom Sta-beveiliging

EN50131 Grade 2 en 3 systemen
Professionele en vakkundige installatie
24-uurs service & onderhoud
Uitsluitend REQ gecertificeerde producten