SERVICE & ONDERHOUD

Waarom is onderhoud belangrijk?

Na oplevering van een beveiligingsinstallatie is het van groot belang dat deze jaarlijks wordt onderhouden. Hierdoor wordt gewaarborgd dat het systeem goed blijft werken. Het uitvoeren van preventief onderhoud verlengd de levensduur van het systeem, waardoor de kans op storingen minimaal wordt.

Preventief onderhoud
Het jaarlijks onderhoud bestaat o.a. uit het controleren, doormeten, bijregelen en reinigen van alle componenten van het systeem. Daarnaast wordt het systeem voorzien van de laatste software versie. Zo is het systeem weer up-to-date!

Service & onderhoudscontract
Het service en onderhoudscontract wordt afgestemd op het type en de grote van het systeem en de gewenste servicegraad. Bij een gecertificeerde installatie eist vaak de verzekeringsmaatschappij dat er jaarlijks onderhoud aan het alarmsysteem wordt uitgevoerd.

Wij leveren ook service & onderhoud aan beveiligingsinstallaties die niet door ons zijn aangelegd.

Service
Het kan voorkomen dat een alarm- of camerasysteem toch problemen geeft en niet goed meer werkt. Met onze ruime ervaring en specialistisch kennis kunnen wij u als geen ander van dienst zijn en lossen wij een storing voor u op.

Support
Steeds meer alarm- en camerasystemen zijn verbonden met het internet waardoor remote service mogelijk is. Bij remote service helpen wij u op afstand wanneer u bijvoorbeeld een kleine storing heeft aan het alarm- of camerasysteem of als u een gebruikerscode wilt wijzigen.

Wij hebben een servicedienst en staan 24/7 paraat om storingen en problemen te verhelpen. Als u een service & onderhoudscontract bent aangegaan krijgt u voorrang bij storingen maar ook bij aanpassing/uitbreiding van de alarminstallatie. Daarnaast heeft u altijd recht op service, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Belt u dan eens met 0317-424797 of vul het aanvraagformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie.
Waarom Sta-beveiliging

EN50131 Grade 2 en 3 systemen
Professionele en vakkundige installatie
24-uurs service & onderhoud
Uitsluitend REQ gecertificeerde producten