DATANETWERKEN

Netwerkinfrastructuur, ook wel datanetwerken genoemd, is het fundament van elke organisatie. Als het netwerk niet goed op haar taken en/of aantal gebruikers is berekend, dan vertaalt zich dat direct in efficiencyverlies voor uw organisatie.

Glasvezelbekabeling
Met glasvezelverbindingen heeft u een snelle internetverbinding. De backbone (hoofdverbindingen) in een netwerk wordt steeds vaker uitgevoerd in glasvezelkabels.

Dit heeft grote voordelen zoals: 

Met een glasvezelinfrastructuur heeft u maar één verbinding nodig voor internet, telefonie en alle andere diensten zoals: online werkplekken, camerabewaking, online back-up, videoconferencing. gebouwbeheersystemen etc.

Wij zijn specialist in glasvezelverbindingen en verzorgen graag voor u het gehele traject: doormeten van netwerken, aanleg van glasvezel, lassen van glasvezel, meten van glasvezels, en certificering van glasvezelverbindingen.

Goed voorbereid op de toekomst
Wij verzorgen uw netwerk door toepassing van producten volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van datacommunicatie. Zowel bekabelde als draadloze (o.a WiFi) netwerken of een combinatie van beide. Zo flexibel en veelzijdig als u het maar wilt of nodig heeft. Nieuwe architectuurmogelijkheden verhogen de flexibiliteit en de efficiëntie van de IT binnen uw bedrijfsprocessen. Daarbij moet u niet alleen aan administratieve functies denken, maar ook aan de aansturing van fysieke bedrijfsprocessen of het Internet of Things (IoT).

Gecertificeerd netwerk
Bij de aanleg van datanetwerken werken wij alleen met kwaliteitsmaterialen en bekabeling, zodat u verzekerd bent van een goed functionerend netwerk.
Elke netwerkaansluiting wordt standaard gemeten met professionele apparatuur en wordt aan u gerapporteerd. Indien gewenst leveren wij uw netwerk gecertificeerd op.

Wij werken samen met partners die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van de architectuur, implementeren en beheren van een fysieke infrastructuur van grote of kleine datanetwerken en glasvezelverbindingen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Belt u dan eens met 0317-424797 of vul het aanvraagformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie.
Waarom Sta-beveiliging

EN50131 Grade 2 en 3 systemen
Professionele en vakkundige installatie
24-uurs service & onderhoud
Uitsluitend REQ gecertificeerde producten