CAMERABEVEILIGING

Wilt u graag weten wie er voor de deur staat voor u open doet of weten wat er zich rondom uw woning afspeelt? Dan is een camerasysteem een goede oplossing: wanneer u van huis bent, houdt de camera voor u een oogje in het zeil.

Daarnaast schrikken camera’s af. Een potentiële inbreker wordt liever niet gezien en neemt geen risico’s wanneer er bij uw woning of bedrijf bewakingscamera’s aanwezig zijn. Wanneer er toch in woning of bedrijf wordt ingebroken is kans dat de inbreker gepakt wordt veel groter omdat de inbreker op beeld is vastgelegd. 

De huidige generatie camera’s zijn voorzien van geavanceerde technologie en hebben een uitstekende beeldkwaliteit, ook ’s nachts. Doordat de camera’s zijn verbonden met het internet kunt u de camerabeelden op afstand met een app op uw Smartphone of tablet bekijken. 

Opnamerecorder
De camerabeelden worden opgenomen en opgeslagen op een netwerk recorder. De opgenomen beelden zijn eenvoudig via de app terug te kijken. Wanneer u bij calamiteiten de opnames wilt gebruiken kunt u de beelden opslaan op een USB stick.  

Privacy
Bewakingscamera’s mogen niet zomaar geplaatst worden, hieraan zijn regels verbonden. 

Download hier de Beleidsregels Cameratoezicht, opgesteld door de Autoriteit Persoonsgegevens.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Belt u dan eens met 0317-424797 of vul het aanvraagformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie.
Waarom Sta-beveiliging

EN50131 Grade 2 en 3 systemen
Professionele en vakkundige installatie
24-uurs service & onderhoud
Uitsluitend REQ gecertificeerde producten