Over ons

Wie is STA-beveiliging? wij leggen het u graag uit

STA-beveiliging is gestart in 2011. Officeel als Saris Technisch Advies. Een bedrijfsnaam die we eigenlijk te lang vinden en daarom hebben afgekort naar STA. 

Eigenaar Hans Saris is een echte techneut! Met ruim 30 jaar ervaring in de beveiligingstechniek kent hij de kneepjes van het vak. Zijn hart gaat sneller kloppen bij complexe en uitdagende installaties. Het combineren van traditionele techniek met de nieuwste technologische ontwikkelingen ziet hij dan ook als een uitdaging!

Specialisme
Wij hebben ons gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van beveiligingsinstallatie. Wij leveren integrale oplossingen op het gebied van inbraak-, brand- en camerasystemen maar ook toegangscontrole en datanetwerken voor woningen en bedrijven.

Wij zorgen ervoor dat uw beveiligingsinstallaties optimaal functioneren, zodat er een aangename werkomgeving ontstaat. Dat doen wij bij nieuwe en bestaande systemen. Onze drive is om uw business gewoon door te laten gaan. Dat doen we door het bedenken van pragmatische oplossingen, waarbij wij de grenzen van het technisch (on)mogelijke opzoeken. Kan niet, bestaat niet bij ons.

Persoonlijke aandacht
Integriteit, flexibiliteit en professionaliteit zijn onze belangrijkste organisatiewaarde. Korte lijnen en persoonlijke aandacht aan onze klanten zorgt ervoor dat wij een goede dienstverlening kunnen leveren.

VEB-erkend Beveiligingsbedrijf

STA-beveiliging is een VEB-erkend beveiligingsbedrijf en voldoet aan de gestelde eisen. Dit geeft zekerheid vanaf het allereerste beveiligingsadvies tot aan de oplevering van het uw systeem.

Wanneer u kiest voor een VEB-erkend beveiligingsbedrijf krijgt u: