MELDKAMER

Sinds jaar en dag werkt STA-beveiliging samen met de particuliere alarmcentrale SMC in Tiel. 

SMC staat garant voor beveiligings-dienstverlening op hoog niveau. Door te blijven vernieuwen en aandacht te hebben voor kwaliteit handhaven zij dit niveau. Bovendien verliezen zij uw wensen niet uit het oog. 

De dienstverlening van SMC kan samengevat worden in 4 begrippen: Veiligheid, Bereikbaarheid, Business en Kennis. 

Veiligheid
Iedereen vindt het belangrijk zich veilig te voelen. SMC begrijpt dit. 24 uur per dag zijn zij aanwezig om op u en uw eigendommen te letten, zodat u zich alleen zorgen hoeft te maken over zaken die er echt toe doen.

Bereikbaarheid
SMC is altijd bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar. Niet alleen voor de afhandeling van alarmen, maar ook voor het aansluiten van nieuwe installaties en administratieve zaken.

Business
Als een van de meest toonaangevende alarmcentrales is SMC altijd bezig met het perfectioneren van haar huidige en het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening. Door naar ons en onze klanten te luisteren en met ons mee te denken zijn zij onze rots in de branding.

Kennis
SMC vind vakkennis belangrijk zodat u snel en adequaat geholpen wordt en correcte antwoorden krijgt op uw vragen. Vakkennis is dan ook een vereiste voor haar medewerkers. 

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Belt u dan eens met 0317-424797 of vul het aanvraagformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie.
Waarom Sta-beveiliging

EN50131 Grade 2 en 3 systemen
Professionele en vakkundige installatie
24-uurs service & onderhoud
Uitsluitend REQ gecertificeerde producten

Alarmopvolging
Of u nu gebruik maakt van persoonsbeveiliging of een alarmsysteem op een vast adres, in geval van alarm wilt u dat er snel iemand ter plaatse is om te bepalen of het om een loos alarm gaat of dat er echt iets aan de hand is. SMC neemt u deze zorg graag uit handen!

SMC biedt 3 verschillende alarmopvolgingsdiensten: 

National Response

National Response Light en 

National Quick Response.

National Response is de oudste en meest uitgebreide dienst. National Response Light en National Quick Response zijn hieruit ontstaan; opvolgingsdiensten passend bij verschillende doelgroepen en beveiligingsvraagstukken.  

Landelijk dekkend netwerk van alarmopvolgingspartners
De 3 alarmopvolgingsdiensten maken gebruik van een landelijk dekkend netwerk van alarmopvolgingspartners. SMC verzorgt de aansturing en coördinatie van deze partners. Zij garanderen hiermee altijd snelle en betrouwbare alarmopvolging! Een ander groot voordeel hiervan is dat u zowel de alarmopvolging als de alarmcentraledienstverlening bij één partij geregeld heeft en dus één aanspreekpunt heeft.